Lochem #7

Lochem achter de rug en… 

we hebben de tweede afstand gereden. 


Helaas en heel realistisch zonder beker en bloemen. Om een kort verhaal iets langer te maken…


Onze klasse moest als eerste rijden op baan twee dus we waren mooi op tijd aanwezig, in het rennerskwartier kregen we ongeveer (of misschien wel precies) dezelfde plek toegewezen als vorig jaar, het verschil met toen was wel dat het nu gelukkig een heel stuk droger was. 

We stonden als derde op de startlijst, na de proeftrek van Vampire ging de sleepwagen zwaarder en zo kregen wij na de gebroeders Van der Hoek met de Poker Face de tweede officiële run. En die run ging gewoon goed, misschien had we de trekhaak achteraf gezien nog wat beter af kunnen stellen maar ach, gewoon blij dat alles verder klopte. 

Daarnaast is er na een week alweer de volgende wedstrijd dus is er ook geen gelegenheid om iets geks te doen met misschien alle gevolgen van dien. 


Speaker Arco deed bij het terugslepen beide duimen omhoog dus ook dat zat goed. En daarna maar afwachten wat de rest van de klasse zou gaan doen….. 


Helaas, nadat Gompie als zesde de baan over was gegaan ging de sleepwagen kapot, een storing die ondanks verwoede pogingen niet verholpen kon worden. De No Mercy is een prima sleepwagen maar ook daarbij kan de techniek ons in de steek laten, balen voor ons als deelnemers maar nog veel meer voor de crew van de sleepwagen. En zoals de No Mercy is er maar één, er is geen andere sleepwagen beschikbaar die reserve kan staan. Dus ja, met een tweede afstand voor ons achter Poker Face, met de verste afstand van alle V12 deelnemers maar verder een wedstrijd zonder einduitslag. Terug in het rennerskwartier de teammaaltijd genuttigd en redelijk op tijd ingepakt en weer naar Veghel vertrokken.  


Ondertussen is het eerste reguliere onderhoud al weer gepleegd, het blijkt ook dat een tussenplaat van de koppeling krom is, gevolg van iets te voorzichtig van start gaan en oorzaak van iets lastig schakelen. Ook weer wat wijzer geworden. Komende zaterdag gaan we weer op pad, voor de één na laatste wedstrijd van het seizoen. Voort naar Montfoort.


Houdoe.